Klimgidsen bij Nijmegen

Stijgersgids

Nijmegen eo

Gids met de belangrijkste beklimmingen van het westelijke deel van de Nimmalaya rond Nijmegen en Groesbeek, met foto’s, beschrijvingen, statistieken en een fietsroute.

Kleve eo

Gids met de belangrijkste beklimmingen van het oostelijk deel van de Nimmalaya rond Kleve en Kranenburg, met foto’s, beschrijvingen, statistieken en een fietsroute.

Kalkar eo

Gids met de belangrijkste beklimmingen van het westelijke deel van de Kalkarpaten rond Kalkar en Goch, met foto’s, beschrijvingen, statistieken en een fietsroute. 

Heuvelstaat

Nimmalaya

De heuvelstaatskaart van hoogmakerij Nimmalaya met 5110 hoogtemeters verspreid over 370 beklimmingen ingedeeld in 16 kaartbladen. Meer weten?

Kalkarpaten

De heuvelstaatskaart van hoogmakerij Kalkarpaten met 2590 hoogtemeters verspreid over 180 beklimmingen ingedeeld in 1o kaartbladen. Meer weten?

Maaswallonia

De heuvelstaatskaart van hoogmakerij Maaswallonia met 1420 hoogtemeters verspreid over 290 beklimmingen ingedeeld in 10 kaartbladen. Meer weten?

Afferdennen

De heuvelstaatskaart van hoogmakerij Afferdennen met 750 hoogtemeters verspreid over 140 beklimmingen ingedeeld in 12 kaartbladen. Meer weten?

Donsrug

De heuvelstaatskaart van hoogmakerij Donsrug met 550 hoogtemeters verspreid over 130 beklimmingen ingedeeld in 6 kaartbladen. Meer weten?

Divers

De heuvelstaatskaart van hoogmakerij Divers met samengestelde kaartbladen en losse kaartbladen in verschillende formaten.

Heuvelbode

Heuvelstaat

Heuvelstaatskaart Nijmegen e.o, Nimmalaya

Heuvelstaatskaart Nijmegen e.o, Kalkarpaten

Heuvelstaatskaart Nijmegen e.o, Maaswallonia

Heuvelstaatskaart Nijmegen e.o, Afferdennen

Heuvelstaatskaart Nijmegen e.o, Donsrug

Heuvelstaatskaart Nijmegen e.o, Register